Política de privacitat

 

Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, FERRÉ ANELL INDÚSTRIA I SERVEIS SL informa que les dades personals facilitades de forma voluntària en emplenar els formularis que s’incloen en el web www.ferreanell.com quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de FERRÉ ANELL INDÚSTRIA I SERVEIS SL.

Qualsevol enviament d’informació sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació espanyola sobre protecció de dades, serà previ al seu consentiment.

En el supòsit que FERRÉ ANELL INDÚSTRIA I SERVEIS SL prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-li de la finalitat a què es destinaran les dades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a FERRÉ ANELL INDÚSTRIA I SERVEIS SL | Polígon Industrial Les Tosses. Carrer Orleans, 4. 43870 Amposta (Tarragona) o mitjançant correu electrònic dirigint-se a amposta@ferreanell.com